Ειδήσεις

  • Η ιστορία έχει δείξει ότι το πτυχίο δεν είναι πάντα απαραίτητο για μια λαμπρή καριέρα. Δύο από τα πιο γνωστά ονόματα παγκοσμίως, ο Bill Gates της Microsoft και ο Mark Zuckerberg του...
  • Rezyme, CV tërheqëse dhe efektive. "Pyesni veten: çfarë kanë “The Lord of the Rings”, “Catcher in the Rye” dhe rezymeja juaj të përbashkët ? Nëse mendoni se të treja janë vepra të shkëlqyera fikcioni, atëhere ju duhet urgjentisht ta rishkruani rezymenë tuaj." Rezymeja...
  • Vlerat dhe qëllimi i Rezymesë Tuaj.  Regjistrohuni dhe bëhuni të dukshëm: Vlerat dhe qëllimi i një CV-je është ti tregojë të tjerëve historinë tuaj dhe të shpjegojë mundësitë tuaja në një formë të dobishme për ju dhe të kutpueshme për punëdhënsit. Allo.al ju...
Καταχωρήσεις να συγκριθεί
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις για σύγκριση
Είσοδος