News

  • History has shown that the degree is not always necessary for a brilliant career. Two of the most well-known names worldwide, Bill Gates of Microsoft and Mark Zuckerberg of Facebook, never finished their studies, but they managed to take off professionally and create impregnable fortunes. So if...
  • Rezyme, CV tërheqëse dhe efektive. "Pyesni veten: çfarë kanë “The Lord of the Rings”, “Catcher in the Rye” dhe rezymeja juaj të përbashkët ? Nëse mendoni se të treja janë vepra të shkëlqyera fikcioni, atëhere ju duhet urgjentisht ta rishkruani rezymenë tuaj." Rezymeja...
  • Vlerat dhe qëllimi i Rezymesë Tuaj.  Regjistrohuni dhe bëhuni të dukshëm: Vlerat dhe qëllimi i një CV-je është ti tregojë të tjerëve historinë tuaj dhe të shpjegojë mundësitë tuaja në një formë të dobishme për ju dhe të kutpueshme për punëdhënsit. Allo.al ju...
Listings to be compared
There are no listings to compare
Sign in