News

  • La storia ha dimostrato che il grado non è sempre necessario per una brillante carriera. Due dei nomi più noti in tutto il mondo, Bill Gates di Microsoft e Mark Zuckerberg di Facebook, non hanno mai finito i loro studi, ma sono riusciti a togliersi professionalmente e creare fortune impregnabili....
  • Rezyme, CV tërheqëse dhe efektive. "Pyesni veten: çfarë kanë “The Lord of the Rings”, “Catcher in the Rye” dhe rezymeja juaj të përbashkët ? Nëse mendoni se të treja janë vepra të shkëlqyera fikcioni, atëhere ju duhet urgjentisht ta rishkruani rezymenë tuaj." Rezymeja...
  • Vlerat dhe qëllimi i Rezymesë Tuaj.  Regjistrohuni dhe bëhuni të dukshëm: Vlerat dhe qëllimi i një CV-je është ti tregojë të tjerëve historinë tuaj dhe të shpjegojë mundësitë tuaja në një formë të dobishme për ju dhe të kutpueshme për punëdhënsit. Allo.al ju...
Annunci da comparare
Non ci sono annunci da comparare
Accedi