Punësim

List
Shikim në List
Shikim në Galeri
Harta
OPERATOR TELEFONIK
300 € / Në Muaj
 • 14.10.2019
  Add to Favorites
 • OPERATOR TELEFONIK
 • 300 € / Në Muaj
 • Ofroj Punë, TelemarketingKohë të Pjesshme
Quality Assurance (QA) Automation Engineer
DevOps / Site Reliability Engineer
Kerkohet nje furretar dhe nje specialist byreku - Varshave, Poloni
Brand Manager
60,000 Lek / Në Muaj
 • 27.08.2019
  Add to Favorites
 • Brand Manager
 • 60,000 Lek / Në Muaj
 • Ofroj Punë, Administrim/Menaxhim BiznesiKohë e Plotë
Kerkohet specialist kebabi dhe furretar buke - Varshave, Poloni
50 operator & 2 Team Leader te gatshem per te filluar pune menjehere
Kerkohen 100 operatore ME edhe PA eksperience
Kerkohen 40 operatore te gatshem per te filluar pune menjehere
Operatore
 • 19.04.2018
  Add to Favorites
 • Operatore
 • Ofroj Punë, TelemarketingOrar Fleksibël
Supervisor / Team Leader
UCall Network hap dyert serish per ju! ????
Pune e sigurt, pagese e kenaqshme!
5 Operatori Outbound
 • 04.11.2017
  Add to Favorites
 • 5 Operatori Outbound
 • Ofroj Punë, Marketing, Advertising & PRKohë të Pjesshme
Njoftime për krahasim
Nuk ka njoftime për krahasim
Hyni