News

  • Historia ka treguar se shkolla nuk është gjithmonë e nevojshme për një karrierë të shkëlqyer. Dy nga emrat më të famshëm në botë, Bill Gates i Microsoft dhe Mark Zuckerberg i Facebook, kurrë nuk përfunduan studimet e tyre, por arritën të rriten nga ana profesionale dhe të krijojnë...
  • Rezyme, CV tërheqëse dhe efektive. "Pyesni veten: çfarë kanë “The Lord of the Rings”, “Catcher in the Rye” dhe rezymeja juaj të përbashkët ? Nëse mendoni se të treja janë vepra të shkëlqyera fikcioni, atëhere ju duhet urgjentisht ta rishkruani rezymenë tuaj."...
  • Vlerat dhe qëllimi i Rezymesë Tuaj.  Regjistrohuni dhe bëhuni të dukshëm: Vlerat dhe qëllimi i një CV-je është ti tregojë të tjerëve historinë tuaj dhe të shpjegojë mundësitë tuaja në një formë të dobishme për ju dhe të kutpueshme për punëdhënsit. Allo.al ju...
Njoftime për krahasim
Nuk ka njoftime për krahasim
Hyni